AcasăOlandaCoronavirus: Ţările de Jos pun capăt distanţării sociale şi anunţă un 'permis...

Coronavirus: Ţările de Jos pun capăt distanţării sociale şi anunţă un ‘permis COVID’

-

Ţările de Jos au anunţat marţi relaxarea restricţiilor legate de pandemia COVID-19, inclusiv sfârşitul distanţării sociale dar şi implementarea unui „permis COVID” pentru a intra în baruri, restaurante şi la festivaluri, relatează France Presse.

Permisul, care va arăta dovada vaccinării, a recuperării după coronavirus sau unui test negativ, va fi necesar pentru persoanele cu vârsta de cel puţin 13 ani începând din 25 septembrie, a declarat prim-ministrul Mark Rutte.

Rata de contaminare este în scădere în Ţările de Jos, care la începutul pandemiei au instituit unele dintre restricţiile cele mai slabe din Europa, dar le-au întărit în timpul unui al doilea val mortal.

„Sunt bucuros să anunţ astăzi că începând cu 25 septembrie, distanţarea socială obligatorie de 1,50 metri va fi abandonată”, a declarat Rutte într-o conferinţă de presă televizată. „Aceasta înseamnă că mai mulţi oameni pot merge la cafenea sau restaurant în acelaşi timp. De asemenea, înseamnă că festivalurile şi evenimentele sportive pot fi organizate din nou la capacitate maximă”, a explicat el.

/www.agerpres.ro/mondorama/

Lasă un răspuns

Must Read

7 unique egg decorating ideas for you to try this Easter

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...