Într-un miting organizat la Galaţi, liderul PSD Liviu Dragnea a lansat un nou atac la adresa liderilor europeni, în special la Olanda şi Franţa, spunând că aderarea la spaţiul Schengen nu are legătură cu statul de drept, contrazicând afirmaţiile premierului olandez.

Referindu-se la declaraţiile premierului olandez Mark Rutte conform cărora România nu este pregătită pentru Schengen pentru că nu respectă statul de drept, Dragnea a susţinut că, de fapt, nemulţumirea vine din faptul că nu am vrut să cedăm Portul Constanţa.
El a sugerat că de fapt nemulţumirile faţă de România vin din faptul că avem producţii record în agricultură devenind astfel competitori, că salariile medicilor au crescut, iar aceştia revin în ţară şi că şcolile sunt modernizate, iar copiii români vor fi mai educaţi şi mai competititivi. Principalele declaraţii: „Premierul Olandei ne-a jignit din nou.
Ce s-a întâmplat în Olanda, unde în sistemul bancar s-au spălat miliarde de euro, aia nu este corupţie? Ce au făcut băncile? Au negociat cu procurorii. Ăsta e stat de drept? Şi vin să ne spună nouă. Sau supărarea vine pentru că noi n-am vrut să le vindem portul Constanţa.

Citeste mai mult: adev.ro/prbzxb

Lasă un răspuns