AcasăOlandaLiderul unui partid olandez a uitat în tren un proiect de acord...

Liderul unui partid olandez a uitat în tren un proiect de acord pentru formarea coaliţei de guvernare. „Este lucrul cel mai stupid care ţi se poate întâmpla”

-

Liderul unui partid care participă la negocierile în desfăşurare pentru formarea unui nou guvern în Olanda a uitat în tren un proiect al unui acord de coaliţie redactat de liberalii premierului în exerciţiu Mark Rutte şi de creştin-democraţi, document care a ajuns în mâinile presei, relatează miercuri agenţia EFE, citată de Agerpres.

Este vorba despre Gert-Jan Segers, liderul partidului Uniunea Creştină (CU), partener în actualul guvern interimar şi participant la negocierile pentru formarea unui nou executiv în urma alegerilor desfăşurate în luna martie. „Este lucrul cel mai stupid care ţi se poate întâmpla. Am călătorit cu trenul dus-întors la Haga. Este un mod plăcut de a călători şi aproape întotdeauna merge bine, dar acum lucrurile au mers foarte rău. Sunt o fiinţă umană şi am făcut ceva cu adevărat stupid.
Îmi cer scuze!”, a scris politicianul olandez pe Twitter, potrivit sursei citate. El mai mărturiseşte că, după ce şi-a dat seama că a uitat documentul în tren, a sperat că acesta va fi găsit de personalul de curăţenie şi totul va rămâne aşa; însă în final l-a găsit un pasager care l-a trimis cotidianului De Volkskrant, acesta publicându-l.

Citeste mai mult: adev.ro/r2qc1y

Lasă un răspuns

Must Read

A first glimpse at Java 9: Early access release of JDK9...

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...