AcasăLifestyleBusinessRusia a expulzat un jurnalist din Țările de Jos, al doilea corespondent...

Rusia a expulzat un jurnalist din Țările de Jos, al doilea corespondent străin de presă devenit indezirabil în mai puțin de trei luni

-

Kremlinul a retras cu efect imediat viza corespondentului ziarului olandez Volkskrant, Tom Vennink, în această săptămână, iar el s-a reîntors miercuri la Amsterdam, transmite G4media.

“Luni am fost informat că trebuie să părăsesc Rusia în trei zile. Motivele invocate de autoritățile ruse sunt două infracțiuni administrative de acum câțiva ani. Una era despre intrarea într-o provincie din nordul țării fără a cere permisiunea guvernatorului acelei provincii. Am plătit o amendă pentru asta în ianuarie 2020”, spune el citat de Volkskrant.

“Cealaltă încălcare a fost neraportarea la timp a adresei mele la Moscova în 2019. Rusia lucrează cu reglementările sovietice privind migrația, care impun străinilor să informeze în mod constant autoritățile despre locul lor. Am făcut asta o dată cu întârziere. Am plătit o mică amendă pentru asta în acel moment”, adaugă Vennink.

mai mult la     /www.g4media.ro/

Lasă un răspuns

Must Read

7 unique egg decorating ideas for you to try this Easter

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...